Page
Menu
News

John Calmar

Søndag d.10.februar kl.14.00 - 15.15
Entre kr. 50.-
Ved samtidig køb af entre til messen

K
øb billet i forsalg

 

Klarsynsdemonstration

Klarsyn med en seriøs og kærlig energi fra det guddommelige univers. John Calmar vil levere budskaber fra den anden side, dine guider, sjæle der er gået over og dit åndedyr.

Alt forgår på en rolig og humoristisk måde. John vil komme tættere på dig, så du selv kan følge med og flere dage efter mærke den guddommelige hjerteenergi, du har modtaget, dvs. det arbejder videre i dig og giver dig en åbenhed og forståelse

Vi starter med en kærlig meditation. Meditationen åbner døren til den guddommelige kærlighed, hvorfra du vil modtage healing og kontakt til dem, der er her for dig, så du selv mærker den rene kærlighed derfra til dig.

Om John Calmar

Jeg er født i 1956. Mine clairvoyante evner er medfødte.
Jeg har siden barndommen følt, set og talt med ånder fra den anden verden. Ånderne har undervist mig og vist mig steder i naturen, hvor jeg har hentet kraft gennem min opvækst. Det har altid været indianske ånder, dyr og naturen, der har vejledt mig i, hvordan jeg kan bruge energierne til at videregive budskabet og kræfterne fra den indianske måde at se livet på.
Som shaman arbejder jeg udelukkende med naturens eget billede og symbolmateriale.

John træffes også på stand på messen

Clairvoyance og nyeste 3D Aura-chakra foto
Du får en personlig analyse på 12 sider, der beskriver din personlighed og din aura samt balancen i dine chakraer.
Her kan du få taget et aura-chakra foto, så du kan se og læse om dine energier i dine chakraer. Gør du det en gang imellem, kan du følge din udvikling og se, hvor du skal sætte  ind, så du får mere fokus på dig selv og din udvikling.
Jeg printer rapporten til dig på standen, eller du kan vælge at tage en USB nøgle med.
Du kan også få 15 min. clairvoyant tydning af din rapport.
www.johncalmar.dk
www.nytidsenergi.dk

Ønsker du at købe entre til klarsynsdemonstrationen med John Calmar - uden entre til helsemessen, vil en billet koste kr.80.
Kontakt os for mere information.

Page
Menu
News

Page
Menu
News
Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse
PeakCounter

Login