Page
Menu
News

Santhi Yoga

Lørdag d. 9.marts kl.16.00 - 16.45 

Boost din livskvalitet
Ikke to mennesker er ens, og alligevel forsøger vi at tilpasse os bestemte normer of forventninger og sammenligne os selv med andre. Desværre går mange af vores unikke kvaliteter tabt i den proces og vi risikerer at undertrykke vigtige dele af vores personlighed. Det kan også føre til negative tankemønstre, hvis vi føler, at vi ikke passer ind, og i sidste ende påvirke vores livskvalitet i en negativ retning.

I denne workshop lærer du at forstå og værdsætte din egen natur med udgangspunkt i din personlighed. Govind vil i løbet af workshoppen demonstrere, hvordan du afkode din egen personlige manual og anerkender kvaliteter hos dig selv og andre. Govind trækker blandt andet på sin viden om yoga og ayurveda, som er en traditionel indisk livsstilsform, der blandt andet bygger på respekt for individets unikke sammensætning.

Om Govind
Govind er født og opvokset i Indien. Han har gennemgået sin spirituelle udvikling under vejledning fra flere oplyste mestre fra Himalaya til Trivandrum. Han ved derfor hvad han snakker om, når han videreformidler den traditionelle indiske yogafilosofi, der rækker langt ud over de fysiske øvelser. Yoga drejer sig nemlig i høj grad også om at styrke sindet og øge livskvaliteten generelt. Og så drejer det sig om at skræddersy sin yogapraksis med udgangspunkt i sin egen personlighed. Govind er kendt for sin uhøjtidelige og nærværende måde at undervise på med masser af livsvisdom og humor. Da Govind har boet i Danmark de sidste 11 år har han en særlig og veludviklet evne til at forene den indiske yogafilosofi med den danske kultur på en håndgribelig og relevant måde.

Workshoppen undervises på letforståeligt engelsk og er for mænd og kvinder i alle aldre, der er nysgerrige på en dybere tilgang til yoga.

 

 

Page
Menu
News

Page
Menu
News
Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse
PeakCounter

Login