Page
Menu
News

Carl Christian Randow

Søndag d.13.januar kl.13.00 - 15.00
Entre kr. 80.-
Ved samtidig køb af entre til messen
Afholdes på Golf Hotellet - Lokale 18


 

KUNDALINI, BEVIDSTHED & TYNGDEKRAFT

Opnå (følelsen af) vægtløshed med kundalini.

Vi kender Carl Christian Randow fra TV2 programmerne “Sidste Omgang” og “Misbrug”, hvor CC, som han også kaldes, hjælper misbrugere til at bryde med deres afhængighed af alkohol og stoffer.

CC har også skrevet bogen “Fortryllet”, ligeledes til misbrugere og deres pårørende, og har sin egen misbrugsbehandlingsklinik i www.randow.life.

Det er færre bekendt, at CC fik rejst den såkaldte “kundalini”-energi, efter en rejse i Indien, som 24 årig, at at hans liv - som han selv siger: “i virkeligheden har centreret om dette spørgsmål, lige siden”.

Helt inde i kernen af dettte spørgsmål, har vist sig, stadig tydeligere, en vision om sammenhængen imellem kundalini, tyngdekraft, og i realiteten dét, der er en skabelon for al bevidstheds udfoldelse.

CC er netop nu i færd med at lægge sidste hånd på indtil flere bøger, der forklarer disse sammenhænge, også til et internationalt publikum.

Kom og hør CC fortælle om disse indsigter, og om hans liv med kundalini-energien , i foredraget “KUNDALINI, BEVIDSTHED & TYNGDEKRAFT” 

 

Ønsker du at købe entre til foredraget med Carl Christian Randow - uden entre til helsemessen, vil en billet koste kr.110 pr person.
Kontakt os for mere information.

Page
Menu
News

Page
Menu
News
Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse
PeakCounter

Login