Page
Menu
News

Peter Holmsgaard

Lørdag d.12.januar kl.11.00 - kl.11.45 på Golf Salonen

Oplev Åndens Kraft

Peter Holmsgaard, åndelig vejleder, foredragsholder, præst og rocksanger med to pladeudgivelser bag sig, er uddannet i Afrika og har siden 2002 rejst op til 200 dage om året i ind og udland og lavet rockkoncerter og åndelige seancer hvor Helligåndens kraft er blevet demonstreret og har manifesteret sig i fysiske, mentale og følelsesmæssige helbredelser og åndelige befrielser gennem kraften i Jesu navn.

Mennesker har i både Afrika, USA og Europa efter at have lyttet til Peter vidnet om helbredelse og befrielse fra blandt andet blindhed, kræft, panikangst, døvhed, anorexi, forkastelse, misbrug og adskillige har oplevet at Peter fik Guddommeligt klarsyn og detaljeret, nøjagtig indsigt ind i deres fortid, nutid og fremtid.

Peter er i Danmark grundlægger af Åndens Klinik som han startede i 2002 og ledte frem til 2013, hvor mere end 6000 mennesker har modtaget gratis forbøn, rådgivning og befrielse.

Begge Peters musik CD'ere har fået AirPlay på radiostationer i ind og udland, bl.a DRP4 ligesom Peter har optrådt på spillesteder, musikfestivaler og i kirker i ind og udland.

På foredraget vil Peter på en jordnær og letforståelig måde dele ud af sine erfaringer og forløse Helligåndens kraft gennem navnet Jesus til enhver som måtte ønske det.

 
Page
Menu
News

Page
Menu
News
Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse
PeakCounter

Login