Page
Menu
News

Stand 21 Angelicca Ravn

De healende Sjælsskåle
- Skabt af Angelicca Freja Parmone Ravn i ren hjerteenergi
Aktiverer og afbalancerer dine chakraer.
Skålen healer dig og det rum, den står i.
Du får dejlig healing, når du spiser og drikker af skålen.
Dine “trætte krystaller” får ny energi ved at ligge i skålen og blive renset.
De healende Sjælsskåle åbner porten til din indre power, så du slipper behovet for at leve i kontrol og healer din angst.
Din kommunikationskanal til dig selv bliver åbnet, og du får let adgang til at mærke dine behov og lærer at lytte til dig selv, så du holder op med at overskride dine grænser.
På standen har du mulighed for at prøve, hvordan de healer og hvor kraftfulde de er.
Der er et bredt udvalg med på messen af de mange skåle som jeg har lavet ind til nu.
Jeg har siden 2009 lavet healende Sjælsskåle i ler. Jeg skaber 1000 skåle og de alle er nummererede.
Jeg glæder mig meget til at vise de smukke power fulde skåle i ler frem til dig og få en snak om, hvordan de kan hjælpe dig, så du får det meget bedre liv fyldt med kærlighed og glæde.

Om Angelicca Ravn
Spirituel vejleder, healer, indretningsrådgiver og cand. mag. Angelicca Freja Parmone Ravn er skaber af de unikke Sjælsskåle i ler.
I 2009 gik Angelicca i gang med at skabe 1000 skåle med sine hænder. I et rum hvor al kontrol er sluppet og fingrene får frit råderum tilføres og kanaliseres der forskellige healings frekvenser ned i skålene. Derved er alle skåle forskellige både i form, farve og healings frekvens.
Igennem arbejdet med skålene har Angelicca fået kontakt til mange forskellige frekvenser i universet som hun bruger i sit daglige arbejde med hjælpe folk med at få et bedre liv her på jorden, hvor de kan elske og rumme sig selv. Hun samarbejder bl.a. med engle, enhjørninger, drager, ærkeengle, Jesus, Moder Maria, den guddommelige energi, Avelon, Atlantis, Lemurien og Ørnetågen.
Angelicca har arbejdet med at hjælpe fok i deres liv over tyve år. I 2010 førte det til, at hun begyndte at interessere sig for at bruge boligindretningen til at skabe bedre livsvilkår for sig selv og andre. I 2011 blev Angelicca Neo Feng Shui rådgiver til privat bolig og i 2012 til erhverv. I dag har hun udviklet sammen med Sjælsskålen en støttende og nærende boligindring ved at skabe balance i de fem elementer i hvert rum i boligen og i samspillet med skålen forstærkes elementerne healende evner yderligere og derved støttes og næres beboerne yderligere.
Hun hjælper flere af sine alternative kollegaer med at skabe gode arbejdsforhold og øget omsætning igennem den healende og støttende indretning.

Page
Menu
News

Page
Menu
News
Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse
PeakCounter

Login