Page
Menu
News

Stand 35 Lars-Elias

BOGSALG – bøger af Lars-Elias Anna Elena

1. En verden en kærlighed – Grundlæggende leveregler og dyder
2. 109 leveord – inspiration til vækkelse og integration af menneskeligt potentiale
3. Digtsamling: Under overfladen – blandede digte
4. Digtsamling: Et livstestamente om en tvangsbehandling
5. Digtsamling: Digte fra fremtiden


OPTIMAL LIVSENERGI – Konsultation 15 eller 30 min.

1. SATSANG
SATSANG er et Sanskrit ord, som betyder ”at samles om sandheden” eller, udtrykt mere simpelt ”at være med sandheden”.

”Gennem kærlighed og ligeværd i nærvær, samvær, absolut sandhed og visdom at styrke ”de to hvide hingste” selvværd og selvtillid, så du med fornyet mod og livslyst med et prægtigt forspand for din vogn kan drage ud i livet og erobre nye landområder gennem ligeværd og kærlighed”.

Tillid er kærlighedens tjener, sandhed er dens vidne.

2. KÆRLIGHEDENS KINESIOLOGI
I kærlighed og med dyb respekt for det hellige menneskelegeme anvendes intuition, erfaring og kendskab til egenskaber samt evt. kinesiologisk muskeltestning til at identificere, hvad der vil være positivt at TILFØRE mennesket på følgende områder:

3. VIBRATIONEL TERAPI med lyde fra syngeskåle, klokker, horn, konkylier, tingshas, gongs og cymbals, æteriske olier, halvædelsten og affirmationer. SELVBEHANDLINGSPROGRAM kan købes til anvendelse hjemme.

4. VEJLEDNING OMKRING KOST, KOSTTILSKUD og LÆGEURTER.

5. UDRENSNINGSKURE / -TERAPI med vand, urter og olier.

6. VEJLEDNING I SPIRITUEL OG RELIGIØS PRAKSIS
Ordet ”Religion” betyder bl.a. at forankre eller gensamle. På baggrund af personlig erfaring i form af fordybelse studier og praksis indenfor alle religioner, alle 4 grundlæggende yogaveje: Karma-Yoga, Bhakti-Yoga, Jnana-Yoga og Raja-Yoga samt Medicinsk Qigiong efter Biyunmetoden, har vi mulighed for sammen at gå på opdagelse i forhold til, hvilke skrifter og praksisser, der tiltaler dig, og som du er disponeret for.

 

Page
Menu
News

Page
Menu
News
Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse
PeakCounter

Login