Page
Menu
News

Jeanette Meldgaard

Søndag d.27.oktober kl.14.00-14.45

Din intelligente krop!
Hvis ikke du har det liv du ønsker (fysisk, psykisk, økonomisk mv.)
– så ligger årsagen gemt i din underbevidsthed.

Som børn bliver vi ”programmeret”/præget af vore forældre, familien, institutionerne, kulturen osv.
Vi bliver ”programmeret” på godt og ondt. Det er ikke nogen fejl – det er bare fakta.
Dertil kommer, at vi har en ”genetisk” arv & ”karma”.
Det vil for de fleste være en blandet ”madpakke”. Og alt det som tjener os, skal vi naturligvis ikke ændre ved. Men for mange af os, har vi udfordringer, som vi ikke forstår, ikke kan håndtere, ikke synes er fair osv.

MetaSundhed kobler det fysiske med det psykiske – hvorfor har vi de udfordringer vi har, hvilken type traume/overbevisning kan være årsagen.

MetaKinese – dvs. viden fra MetaSundhed mm. + Cyberkinetics (en avanceret form for kinesiologi), er et effektivt værktøj til at finde årsagen, også hvis den er fortrængt.
Vi kan energetisk forløse den, så din krop får muligheden for selvhealing - dvs. slippe det negative og komme tilbage i balance, og derved et bedre liv.

Det er et samarbejde – jeg er værktøjet, din underbevidsthed er vidensbanken. Og når din krop og dit bevidste sind leger med, så kan vi når langt – meget langt.

I MetaKinese indgår mange healingsteknikker, som jeg naturligvis også bruger i klinikken, uafhængig af ”den store pakke”. F.eks. TFT/EFT, healing, bars, TBT, DP4 mv.

Meta Clairvoyant Healing er som ovenstående en tilgang til det ubevidste.
Fordelen er at jeg laver den via tlf. o.l. – så afstanden ikke er en hindring.
Den går sjældent så dybt som MetaKinese; men jeg har fået utrolig gode tilbage meldinger på, at folk virkelig kan mærke en positiv ændring i deres liv.

 

Page
Menu
News

Page
Menu
News
© Copyright 2019 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse

Login