Page
Menu
News

John Calmar


Lørdag d.26.oktober kl.14.00 -kl.15.20
Klarsynsdemonstration - entre kr.50


Køb billet i forsalg her (kun 50pladser)

Klarsyn med en seriøs og kærlig energi fra det guddommelige univers. John Calmar vil levere budskaber fra den anden side, dine guider, sjæle der er gået over og dit åndedyr.

Alt forgår på en rolig og humoristisk måde. John vil komme tættere på dig, så du selv kan følge med og flere dage efter mærke den guddommelige hjerteenergi, du har modtaget, dvs. det arbejder videre i dig og giver dig en åbenhed og forståelse

Vi starter med en kærlig meditation. Meditationen åbner døren til den guddommelige kærlighed, hvorfra du vil modtage healing og kontakt til dem, der er her for dig, så du selv mærker den rene kærlighed derfra til dig.

Om John Calmar

Jeg er født i 1956. Mine clairvoyante evner er medfødte.
Jeg har siden barndommen følt, set og talt med ånder fra den anden verden. Ånderne har undervist mig og vist mig steder i naturen, hvor jeg har hentet kraft gennem min opvækst. Det har altid været indianske ånder, dyr og naturen, der har vejledt mig i, hvordan jeg kan bruge energierne til at videregive budskabet og kræfterne fra den indianske måde at se livet på.
Som shaman arbejder jeg udelukkende med naturens eget billede og symbolmateriale. 

Page
Menu
News

Page
Menu
News
© Copyright 2019 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse

Login