Page
Menu
News

Kirsten Bak Hansen

Søndag d.27.oktober kl.13.00-13.45
Foredrag om 
Viden om slidgigt de danske læger ikke kender til.

Er du slidt og har ondt i dine led og muskler samt har begrænsninger i din dagligdag?

Så kom og lyt til anbefalinger fra islandske læger samt lyt til mange menneskers erfaringer der har undgået operationer, smidt de smertestillende piller og fået øget deres livskvalitet ved at genopbygge kroppen vha naturlige kosttilskudsprodukter.

Over 1 million mennesker lider af slidgigt og det koster samfundet ca. 18. mia kr om året. Alene i tabt arbejdsfortjeneste koster det godt 7 mia kr / år. Og – så taler man slet ikke om alle de menneskelige omkostninger for den enkelte person, som har ondt, har begrænsningerne og en forringet livskvalitet. For det kan der ikke sættes beløb på.
Ofte får personer med slidgigt besked på enten at lære at leve med det – eller spise masser af smertestillende piller. Denne besked fik jeg selv tilbage i 2009, da jeg fik konstateret slidgigt i lænden, som jo er en folkesygdom.
Heldigvis er der masser af forskning på området, og alene på Island har lægerne undgået 15 knæ- og hofte operationer i løbet af det sidste halve års tid ved at genobygge brusken i stedet for at fortsætte nedbrydningen med medicin og smertestillende piller.
Harvard University i USA har i over 25 år forsket i atrose  (slidproblelmet) og fundet frem til den logiske tænkning, at vi blot skal spise det protein stof, kollagen, som brusken primært består af – så sker der langsomt en genobygning.
Samtidig skal man sikre sig, at dæmpe inflammationen  (betændelsestilstanden) og få fjernet affaldsstoffer vha et specifikt tangprodukt, som jo også er gammelkendt viden, at tang er godt til mange ting. Specielt brun havtang.

Kom og hør om min egen erfaring med slidgigt til foredraget og hvordan jeg er blevet hjulpet så jeg i dag ingen begrænsninger har, fra ikke selv at kunne tage strømper på til at vinde VM i inlinner på maraton distancen i 2010 og nr. 2 til EM i 2018, samt genvundet verdensmester skabet i september 2018

Page
Menu
News

Page
Menu
News
© Copyright 2019 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse

Login