Page
Menu
News

Mogens Christensen

Lørdag d.26.oktober kl.11.00-11.45
Foredrag om Hypnoterapi

Formålet med dette foredrag, at give dig en seriøs viden om hypnose, og hvad det kan bruges til. Hypnose er en seriøs terapeutisk metode, underbygget af års veldokumenteret forskning.

Det der sker i hypnosen er, at jeg får din bevidsthed til at slappe af så den samarbejder med din underbevidsthed.
I det underbevidste sind er nøglen til det problem klienten har, og vi kan “nulstille” problemet, således at det ikke fremadrettet påvirker klienten.

Igennem foredraget vil der blive givet praktiske eksempler på hypnose på en sjov og uformel måde, og der er mange der efterfølgende fortæller at de har fået ændret deres opfattelse af hypnose.

Om mig:
Jeg er 59år og har altid vidst at jeg gerne ville hjælpe mennesker med at få de bedre med sig selv. Gennem mine voksne år har jeg prøvet til med forskellige ting, men det var først da jeg stiftede bekendtskab med hypnosen, jeg fandt min hylde, og jeg har nu arbejdet professionelt med hypnose siden 2008.
I 2017 har jeg gennemgået en overbygning på hypnosen, der gør at jeg i dag har langt flere strenge at spille på I forhold til at hjælpe klienter.
Jeg har klinikker i Jelling og i Løgstør, hvor jeg betjener mine klienter.

Page
Menu
News

Page
Menu
News
© Copyright 2019 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse

Login