Page
Menu
News

Stand 28 Careteam

Hypnose er en seriøs terapeutisk metode, underbygget af års veldokumenteret forskning. Det der sker i hypnosen er, at jeg påvirker din bevidsthed, eller mere korrekt, får din bevidsthed til at slappe af så den samarbejder med din underbevidsthed. Hypnose er en naturlig forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem vågen og søvn.

Man kan sige at hvis du har du det godt, fungerer din underbevidsthed og din bevidsthed godt sammen. Er du f.eks. bange for en bestemt situation eller psykisk ude af balance, har din underbevidsthed overtaget, og uanset hvor stærk en vilje du har, kan den ikke fjerne din angst og uro.
Er man under et stærkt pres, f.eks. på arbejdet eller i dit ægteskab/forhold reagerer du psykisk.
Du bliver træt, modløs, irritabel, angst eller endda deprimeret. Dette pres kan også vise sig som en fysisk reaktion. Det kan være muskelsmerter, svedture, hjertebanken, kvalme, åndenød, hovedpine, mavesår og meget andet.

Alt dette sker helt ubevidst. Og din underbevidsthed er stærkere end din vilje. Når du er i hypnose og jeg har adgang til din underbevidsthed, kan jeg “genoprette balancen” så du igen får det godt.

Jeg har arbejdet seriøst med hypnose og hypnoseterapi siden år 2000, og har hjulpet endda rigtigt mange klienter gennem årene.
Jeg har klinik i Løgstør og i Jelling v/Vejle, hvorfra jeg behandler hjælper klienter

Kig ind på standen, jeg elsker at tale om hvad det er jeg går og laver, og jeg har da også flere gode tilbud med på dagen, og så kan du helt uden
forpligtelser få mine ”3 gode råd til selvhypnose” med hjem.

Page
Menu
News

Page
Menu
News
© Copyright 2019 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse

Login