Page
Menu
News

Stand 9 Sundhedsshoppen

Har du ondt i dine led ? Føler du, at du er begrænset i din dagligdag ?
Så kom Sundhedsshoppens stand og få viden om slidgigt de danske læger ikke kender til

Mit mål er at give dig en viden og information om, hvilke muligheder du har, hvis du er slidt og har ondt i dine led eller andre helbredsmæssige udfordringer. Det er først i det øjeblik du har viden om de naturlige alternativer, du får friheden til at vælge, hvad der er godt for Din krop.

Jeg har selv prøvet ikke at kunne tage strømper på, ikke at kunne dyrke min sport og være begrænset i min dagligdag.

Men ved at opbygge min krop har jeg fået friheden, og blev verdensmester på inlinner (rulleskøjter) på marathon distancen i 2010 og igen sidste år – 2018. Jeg har løbet 650 km på langrendsski, besteget Kilimanjaro og sidst i september i år, vandret Europas hårdeste vandre tur GR 20. Blot et bevis på, at min krop gennem de sidste 10 år kun er blevet stærkere og stærkere.

Jeg har nu gennem snart 10 år arbejdet fuldtids med at hjælpe andre mennesker og gøre en forskel – og de mange erfaringer vil jeg rigtig gerne dele med dig, for at hjælpe dig til at komme af med dine led problemer eller andre skavanker.

Min baggrund er en uddannelse som professions bachelor i human ernæring. Dog er min største kompetence erfaringer fra egen krop – samt erfaringer fra tusindvis af mennesker som er blevet hjulpet af naturlige byggesten (kosttilskud) til kroppen.

Besøg mig på messen på stand 9 eller kom til mit foredrag søndag d. 27. oktober kl. 13.
Læs mere på: www.sundhedsshoppen.com eller kontakt mig på 23849087

       

Page
Menu
News

Page
Menu
News
© Copyright 2019 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse

Login