Corona/Covid-19 Roskilde Helsemesse

Vi passer på hinanden.

For at passe på hinanden og undgå eventuel overførsel af Coronasmitten så gælder der følgende retningslinjer på Roskilde Helsemesse.
Retningslinjerne er udarbejdet efter de retningslinjer der foreligger fra Erhvervsministeriet d.13.juni. Der tages forbehold for lempelser eller stramninger.

Fælles ansvar
– Vi har alle ansvar for at sikre høj hygiejne og mindske risikoen for smittespredning
– Dette gælder alle: udstillere, gæster og personale.
– Vi kommer til at skilte med afstandsskilte, hygiejneskilte og andet materiale.

Registrering af gæster (frivilligt)
– Der bliver ved indgange til messen mulighed for at registrere dit navn og din emailadresse i en database, sådan at vi kan kontakte dig, hvis det efterfølgende viser sig at der har være smitte på messen. Dine data vil blive slettet senest en måned efter messen og er fortrolige og vil ikke blive delt med andre. Det er som skrevet frivilligt, vi vil dog anbefale gæster at lade sig registrere. (Bliver der påbud om registrering fra myndigheder, ændres frivillighed til påbud)

Begrænsning af personer i Lunden
– Max. antal personer samtidigt i messens område er 270 personer + 70 personer i foredrag og workshop.
Dette inkluderer gæster, deltagere med stand og personale.- Vi holder tal på dette ved indgangen.
Der kan i nogle tidsrum blive nødvendig at bede gæster om at vente i foyeren – vi anbefaler at komme tidligt eller sent på dagen. Der vil være mest tryk på mellem kl.12-15.

Foredragslokalet.
– Der skal være 1meters afstand mellem stolene fra midten af en stol til midten af næste stol og foredragsholder skal holde 2 meters afstand til forreste række.
– Max. antal personer samtidigt i Maglekilde lokalerne er 30 personer
– Max. antal personer samtidigt i Lokale E (workshop) er 10 personer

Afspritning af hænder
– Alle spritter hænder af ved indgangen til messens område.
Der vil være kontrollant ved indgangen og ønsker man ikke at afspritte hænder, så kommer man ikke ind. Dette gælder alle.

Mundbind
Der er p.t IKKE påbud om at skulle bærer mundbind på messen, men vi vil sælge mundbind ved indgangen til dem der ønsker det. Skulle der komme et påbud, så forholder vi os til det hvis/når det kommer.

Håndsprit på messen
– Der vil være opstillet håndsprit ved indgangen til Roskilde Kongrescenter, ved indgangen til messens område og i de 2 sale, på toiletterne, ved cafeen samt i de 3 foredrags-lokaler.

Afstand til andre
– Der skal som udgangspunkt holdes mindst 1 meter afstand til folk du ikke er i smittefamilie med. Dette gælder alle – både deltagere og gæster på hele messens område.

Gangarealerne.
-vær opmærksom på om du står på gangarealerne sådan at andre ikke kan komme forbi dig.
Står du i en lille gruppe, så stil jer venligst ud til den ene side, så andre trygt kan gå forbi.
Både for din og deres skyld.

Opbyggede stande (bemanding m.m.)
– På de opbyggede stande med skillevægge skal der kunne holdes mindst 1meters afstand.
Det betyder at der gælder dette maksimum personer samtidigt på en stand:
4kvm stand – 2 personer
6kvm stand – 3-4 personer
8kvm stand – 5-6 personer
10kvm stand- 7-8 personer
– Udstillerne skal sikre hygiejne på standen. Dvs aftørring af flader og afspritning af hænder og øvrigt materiale, inden der begyndes på en læsning/behandling.
Foregår der behandlinger/læsninger med tæt -og fysisk kontakt med gæster, så anbefales udstillerne at bruge af værnemidler. (engangshandsker, mundbind, ansigtsvisir m.m.)

Bordstande
– For bordstande gælder det at hænder skal afsprittes inden man rører ved udstillede produkter som andre skal røre ved bagefter. Dette gælder både for standholder og gæster.

Fysisk og tæt kontakt – nej tak.
– Undgå fysisk kontakt – både med andre udstillere eller med gæster.

Toiletter
– Alle skal bruge fælles-toiletterne, som vil blive sprittet af jævnligt.
Handikaptoilettet må kun bruges af handikappede / gangbesværede, samt gæster i højrisikogruppen. Dette for at mindske risiko for smitte til denne gruppe.

Brug elektronisk betaling
– Vi opfordrer jer til kunne bruge dankort eller mobilepay på messen.
Husk eventuelt at medbringe kontanter hjemmefra hvis du ikke har elektronisk betalingsmulighed.
Vi vil gerne undgå gentagne hævninger af kontanter ved vores entre bord – der vil blive opkrævet et hævegebyr på kr.5 ved hævning af kontanter ved entre bordet.

Alle disse retningslinjer er udformet for at vi trygt og sikkert kan holde messe, uden at bidrage til at starte nye smittekæder. – Vi passer på hinanden.

Lukket for kommentarer.