Angelicca Ravn (foredrag)

Foredrag: Lydhealing med Sjælsskåle

Kom med på en vidunderlig forløsende rejse ind i dig selv med de healende Sjælsskåles magiske evner.

Angelicca Freja Parmone Ravn fortæller om, hvordan du gennem arbejdet med dit indre barn på flere forskellige frekvenser, niveauer og dimensioner på en og sammen tid, sætter dig selv fri, så dit liv her på jorden bliver så meget mere kærligt, fyldt med overskud og glæde.

Du får en dybere forståelse for, hvorfor du er her på jorden og hvorfor dit kærlige behov for at hjælpe andre spænder ben for dig selv. Hvor kommer behovet for at hjælpe fra, hvad har det gjort ved dig og hvordan kommer du videre og ud i det fri, hvor letheden er frit tilgængelig for dig?

Du bliver guidet ind i dig selv, hvor du kommer i dyb kontakt med dit indre barn. Du får healet oplevelser fra din barndom i dette liv og tidligere liv på flere forskellige frekvenser, niveauer og dimensioner på en og samme tid.  Det sker alt sammen med de healende Sjælsskåle, hvis healende energier åbner yderligere adgang til de forskellige frekvenser, niveauer og dimensioner som du rummer inde i dig og i universet.

For at kunne komme så dybt ind til dit indre barn, bliver du først healet i din selvkærlighed, det giver styrke og næring til mødet med dit indre barn.

Du kan læse mere om de healende Sjælsskåle og Angelicca Freja Parmone Ravn på www.sjaelensbolig.dk

Lukket for kommentarer.