Merise McDowall (foredrag)

Søndag d.19.januar kl.17.00-17.45
Foredrag: Sådan bruger du krystaller i den nye tid

Krystaller er gennem årtusinder blevet brugt til healing, beskyttelse, clairvoyance, manifestation og andet energiarbejde.

I dag hersker der dogmatiske idéer, om at hver krystal har bestemte egenskaber og dermed hjælper med bestemte ting, og at krystaller alt efter farve hører sammen med et bestemt chakra.

Sindets forsøg på at ”regne den ud” og lave en masse hjemmestrikkede regler spænder ben for energiarbejdet, og mange oplever, at de ønskede resultater udebliver.

Merise McDowall forklarer, hvorfor vi ikke har held med at sætte krystallerne i bås, hvordan og hvorfor krystaller reelt virker, samt hvordan du med succes bruger dem i den nye tid.

Hun gør desuden op med den gængse tilgang, hvor gud og hver mand kan sælge krystaller og krystalhealing uden at vide en dyt om disse, og hvor falsk mystik og fancy navne forfladiger det, som krystallerne reelt er og kan.

Foredraget er for alle krystalnysgerrige og i særdeleshed for dig, der mærker, at krystallerne har noget at byde på, men indtil videre er blevet forvirret eller skuffet.

Lukket for kommentarer.