Angelicca Ravn (stand)

Forløsende healing til krop og sjæl

Unikke healende produkter i ler – skabt af Angelicca Freja Parmone Ravn

Healende genveje til et rigt liv.
Spirituel vejleder, healer, indretningsrådgiver og cand. mag. Angelicca Freja Parmone Ravn er skaber af de unikke healende Sjælsskåle, BloomLight, Troldefryd og Angel Light.
I 2009 gik Angelicca i gang med at skabe 1000 skåle med sine hænder. I et rum hvor al kontrol er sluppet og fingrene får frit råderum tilføres og kanaliseres der forskellige healings frekvenser ned i skålene – Sjælsskålene. Derved er alle skåle forskellige både i form, farve og healings frekvens.
Igennem arbejdet med Sjælssskålene har Angelicca fået kontakt til mange forskellige frekvenser i universet som hun bruger i sit daglige arbejde med hjælpe folk med at få et bedre liv her på jorden, hvor de kan elske og rumme sig selv. Hun samarbejder bl.a. med engle, enhjørninger, drager, ærkeengle, Jesus, Moder Maria, Maria Magdalene, den guddommelige energi, Avelon, Atlantis, Lemurien og Ørnetågen.
Angelicca bruger sin direkte kanal til den universelle energi til at skabe bedre levevilkår for dig gennem arbejdet med at skabe kontakt til sjælen og den iboende indre power.
I et samspil mellem Angelicca, Sjælsskålene, jordstjernechakraet og kanaliserede meditationer skabes der et unikt rum til selvhealing og indre kærlighed.
Igennem Sjælsskålene skabes der en forbindelse og samspil mellem mennesket, livet her på jorden, sjælen, moder jord og universet. Med andre ord igennem arbejdet med Sjælsskålen kommer du hjem i dig selv og mærker, hvor smuk du er. Du føler en samhørighed med dig selv og universet. Du lever her på jorden fyldt med universets smukke lys og energi.
De nye BloomLight skåle er healende Maria Magdalene manifestations alter skåle, hvor du får healet det der forhindrer dig i at modtage det du har brug for, for at levet det lette smukke liv.
Når du køber BloomLight sættet så får du en meditation med i købet, hvor du forbindes med energierne i skålene.

Lukket for kommentarer.