Stine Nielsen (stand)

Jeg har gennem de sidste 11 år, hjulpet mange mennesker ud af deres smertehelvede, hvor deres smerter ødelægger hele deres liv. Disse smerter kan tage all livsglæde fra mennesker, sikre at de ingen livskvalitet har og øge deres selvkritik. Dette kan resultere i at de mister all deres selvrespekt og selvværd. De frygter at de mister alt de har, arbejde, familie og det liv de gerne vil have. De kan ikke være der for deres nærmeste, for smerter og deres nærmeste skal hele tiden tage hensyn til dem. De har svært ved at holde gode relationer, for de må ofte melde fra all social kontakt. Smerterne kan både komme af stress, men også af andre ting som bl.a. trafik uheld.

Jeg har selv været i situationen, hvor jeg fik store smerter min læge ikke kunne hjælpe mig med, han vidste simpelthen ikke hvorfor de kom. 15 år før havde jeg været sygemeldt med stress og før det har jeg haft en meget usikker opvækst. Først mange år efter begyndte mine smerter og jeg stod helt alene. Jeg slog mig selv i hovedet med ”det er også for dårligt jeg ingen ting kan” og ”jeg skal bare lige tage mig sammen, så går det nok”. Jeg følte mig dum og kunne slet ikke nyde livet, samtidig var jeg hele tiden bange for at miste mit arbejde, men sådanne er det ikke længere for mig. Jeg er altid i godt humør, arbejder med det jeg godt kan lide og har ikke smerter mere.

Jeg holder foredrag hvor jeg fortæller hvordan alle kan give slip på deres smerter, ikke ved at indtage smertestillende, men ved at anerkende dem selv – alle smerter har engang været fysiske, men de sætter sig også psykisk og de skal også behandles – ved at anerkende sig selv, giver vi slip. Så ved at slippe tanker som ”jeg er ikke god nok” og ”jeg duer ikke til noget”, kan en person reducere sine smerter og blive smerte fri. Jeg har gennem de sidste 11 år, hjulpet flere klienter til netop at slippe deres smerter.

En anonym klient skrev: ”Jeg kørte galt for 22 år siden, i en solo ulykke, hvor bilen landede på hovedet. Jeg løsnede mig sikkerhedssele og landede direkte på mit hoved. Gennem 22 år, har jeg haft så mange smerter, at livet ikke har været værd at leve og jeg har nærmest boet hos kiropraktoren. Hvis jeg ikke fik mine smertestillende om morgenen, var hele dagen ødelagt, og de virkede kun indtil kl. 10 om formiddagen. Derfra var det kun ned af bakke og når jeg kom hjem fra arbejde, kunne jeg kun ligge helt stille i et mørke lokale en time, før jeg kunne snakke med familien. Alle skulle tage hensyn til mig. Så hørte jeg om Stine, og efter 4 måneder kunne jeg igen mærke min krop og der var slet ikke de invaliderende smerter. Selv min familie begyndte at spørge til hvad det lige var der var sket og ingen behøvede mere at tage hensyn til mig. Livet blev igen værd at leve.

Lukket for kommentarer.